AKP’li belediye Saadet Partisi’ne kongre için salon vermedi, afişlerini toplattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Saadet Partisi İl Kongresine Salon Vermeme Kararı Aldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, AKP yönetimindeki olarak bilinmekte ve Saadet Partisi’nin 13 Nisan 2025 tarihinde yapacağı il kongresi öncesi tartışmalara sebep oldu. Belediye, Saadet Partisi’nin salon talebini reddederek kongrenin duyuru afişlerini toplattı. Bu karar, parti il başkanı Erdal Altun’dan ve diğer parti yetkililerinden tepki aldı.

Belediye Estetik Gerekçesiyle Afişleri Kaldırdıklarını Savundu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, afişlerin şehir estetiği açısından kaldırıldığı belirtildi. Ancak Saadet Partisi yetkilileri, belediyenin bu kararını kabul etmeyerek tepkilerini dile getirdiler. Parti il başkanı Erdal Altun, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı kongreye davet ederek demokratik bir ortamda buluşmayı önerdi.

Saadet Partisi’nin tepkileri üzerine yapılan açıklamada belediye, afiş kaldırma kararını hukuki ve estetik gerekçelerle aldıklarını vurguladı. Ayrıca, siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve şehirdeki etkinliklerin düzen içinde gerçekleşmesini sağladıklarını belirttiler. Kongre öncesi taraflar arasındaki gerilim devam ederken, kamuoyu konuyu yakından takip etmekte.

Related Posts

AKP Sözcüsü: Terör örgütünün kendini en kısa sürede feshetmesi önemli

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Cumhur İttifakı’nın şu anda birinci maddesi, aynı zamanda da bir devlet politikası olan terörsüz Türkiye’ sürecidir” dedi.

Diplomayı iptal eden rektör açıkladı: İmamoğlu’nun adresini bulamamışlar!

Tutuklanan İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra 28 kişinin diplomasının iptalinin ardından İstanbul Üniversitesi kararı 50 gündür tebliğ etmezken, Rektör Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar topu İçişleri Bakanlığı’na attı. Prof. Dr. Zülfikar, “Nüfus numarası ve güncel adres olmadığı için 28 kişinin güncel adresleri soruldu, tebligat adresleri bekleniyor” dedi.

Eşi Merve’nin Icardi’ye yazdığı mesajı görünce Fenerbahçeli Kadir evi terk etti

Televizyon programına katılan evli bir çiftin arasına tuttukları futbol kulüpleri girdi.

Lodos ve sağanak geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya, Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Ege’nin iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun büyük bölümünde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Bazı bölgelerde kuvvetli lodos etkili olacak, ülke genelinde hava sıcaklıkları artmaya devam edecek.

Ümit Özdağ: Nüfusu artırmak istiyorsan eğitimi düzelt

3.5 aydır tutuklu Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin azalan nüfusunu artırmak için önerilerde bulundu.

Hindistan, Pakistan’ı vurdu! Peş peşe patlamalar

Reuters haber ajansının aktardığı bilgilere göre, Pakistan’ın Muzaffarabad kenti yakınlarında bir dizi patlama sesi duyuldu. Pakistan Ordu Sözcüsü, Hindistan’ın füze saldırısıyla ülkeyi hedef aldığını açıkladı. Saldırının ardından Pakistan’dan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir