Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ: Türkiye’de muhalefet diye bir parti yok

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Bolu Ziyareti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdağ, Zafer Partisi İl Başkanı Serdar Çuhadar ve partililerin katılımıyla Karacasu mevkiinde otelde basın toplantısı düzenledi.

Yeni kurulan bir siyasi parti olduklarını vurgulayan Özdağ, “Şu anda 71 bin üyemiz var. Biz bundan mutlu muyuz, hayır değiliz. Daha çok olması gerekiyordu. Onun için de il başkanlarımızla yapacağımız toplantıda gündeme getireceğiz, sahada daha fazla üyelik isteyeceğiz.” dedi.

Özdağ, sadece iktidarla değil muhalefetle de rekabet halinde olduklarına işaret ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) de muhalefette, Zafer Partisi de. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeterli muhalefeti, doğru muhalefeti yapmadığını kendilerine söylüyoruz. Onlar da bizim sert muhalefet yaptığımızı, anlaşılan düşünüyorlar.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendilerine yönelik eleştiri yapmasının meşru olduğunu anlatan Özdağ, “Çünkü biz, Cumhuriyet Halk Partisi’yle ittifak içerisinde değiliz. Biz de Cumhuriyet Halk Partisi’ne eleştiri yaptığımız zaman, eleştirimiz de meşrudur. Çünkü muhalefet diye bir parti yok. Muhalefet de birbirleriyle rekabet eden partiler var.” ifadelerini kullandı. (AA)

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Eski CHP genel başkanları kim? Geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

Geçmişten bugüne CHP genel başkanlarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte, geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.