Tünelde kaza: Motosiklet sürücüsü kafasını duvara vurdu

Amasya’da Motosiklet Kazası: Muhammed Emir D. Yaralandı

Amasya’da bir motosiklet kazası meydana geldi. Ferhat Tüneli içinde seyir halinde olan Muhammed Emir D. yönetimindeki 05 ACV 212 plakalı motosiklet, kontrolünü kaybederek yolun sağındaki bordür taşlarına çarptı ve devrildi.

Kaskı olmayan sürücü, başını tünel duvarına çarparak yaralandı. Yaralı sürücü ve arkadaşı kendi çabalarıyla ayağa kalkarken, tüneli kullanan diğer araç sürücüleri hemen yardıma koştu. Muhammed Emir D. hafif şekilde yaralanırken, arkadaşı kazayı yara almadan atlattı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı sürücü ilk müdahalenin ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Related Posts

Özel’den Altaylı tepkisi… İktidara seslendi: ‘Artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Gazeteciden, gençlerden, milletten korkan bir iktidar var ama artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz” dedi.

Fatih Erbakan’dan iktidara erken seçim tarihi: ‘Yapacağınız en iyi şey…’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, erken seçim için 2026 ilkbaharı tarihini vererek, “Bu millette sabır da kalmadı, metanet de kalmadı” dedi ve iktidarın ekonomi yönetimini eleştirdi.

Yasemin’in suçu neydi?

9 yaşındaki kızın canına kıyan kuzen, annesi kanserden öldüğü için dayısına kin güttüğünü ve kızını öldürmeye karar verdiğini söyledi. Yani zavallı Yasemin hiç uğruna hayattan koparılmış.

Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a teşekkür ziyareti

Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a teşekkür ziyareti

İran’ın birçok kentinde İsrail saldırıları protesto edildi

İran’ın birçok kentinde İsrail saldırıları protesto edildi

Diyanet, Kuran kursu davetini böyle yaptı: ‘Çocuklara seküler hayat tarzı dayatılıyor’

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelindeki tüm camilerde okutulan Cuma hutbesinde, çocuklara “seküler hayat tarzı”nın dayatıldığı iddia edildi.