Tartıştığı kişiyi bıçakladı telefonunu çalıp kaçtı

Fatih’te Bıçaklı Kavga: Yaralı Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Fatih ilçesinde dün gece gerçekleşen olayda, yabancı uyruklu Rigay S. isimli şahıs, henüz kimliği belirlenemeyen biriyle sokakta tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Rigay S., beraberinde taşıdığı bıçakla karşı tarafı ağır bir şekilde yaraladı. Yaralı kaçmaya çalıştı ancak hızla yere yığıldı.

Olayın şüphelisi, yaralı şahsın yanında bir süre bekledikten sonra cep telefonunu alarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Fatih Asayiş Büro ve Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucunda şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olay, çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Polis, soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

Related Posts

Eski CHP genel başkanları kim? Geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

Geçmişten bugüne CHP genel başkanlarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte, geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.