Sürücü ve yaya arasında yaşanan yol verme diyaloğu gülümsetti

Menteşe İlçesinde Yol Verme Anındaki Komik Diyalog Gülümsetti

Muğla’nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki otomobil sürücüsü ile yol vermek istediği vatandaş arasında güldüren geçiş önceliği diyaloğu araç kamerasına anbean yansıdı.

Trafiğin her geçen gün daha da yoğunlaştığı şehirlerde, sürücüler ve yayalar arasındaki iletişimin önemi de artarken, Menteşe ilçesinde gülümseten bir olay yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil sürücüsü, yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya yol vermek için aracını durdurdu. Ancak yaya da sürücüye el hareketiyle yoluna devam etmesini işaret etti. Bir süre devam eden karşılıklı yol verme anı ise hem araç içindekileri hem de yayayı gülümsetti. O anlar ise araç kamerasına anbean yansıdı. Videoda, sürücünün ve yayaların birbirine saygı gösterdiği anlar dikkat çekerken, küçük bir gülümsemenin trafikteki stresi nasıl azaltabileceği de gözler önüne serildi.

(İHA)

Related Posts

Ayvalık’ta ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

Balıkesir’de gerçekleşen zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Otel yangınını araştırma komisyonunda ‘vefat sayısı’ tartışması

Kartalkaya’daki otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis araştırma komisyonunda vefat eden yurttaş sayısının açıklanma saatine ilişkin tartışma yaşandı.

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

8 bin 560 kişi gemiden indi, esnaf bayram etti

Kruvaziyer turizminin önemli noktalarından Aydın’ın Kuşadası ilçesi, 3 kruvaziyerle gelen 8 bin 560 turisti ağırladı.

Şaraa ve Trump Riyad’da görüştü

Şaraa ve Trump, Riyad’daki Körfez Ülkeleri İşbirliği Konseyi zirvesinde görüştü.

Annesini dövüp, boğan cani tutuklandı

Osmaniye’de tartıştığı annesi Nura Zemzem’i (40) dövüp, ardından da boğan Ali Mamak (21) tutuklandı.