Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi’nde İftar Programı Düzenledi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan Ayında Bin Kişiyle İftar Sofrasında Buluştu

Osmangazi ilçesinin Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan ayında ilçedeki vatandaşları iftar sofrasında bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Emek Zekai Gümüşdiş mahallesinde düzenlenen iftar programında bin kişiyle aynı anda orucunu açtı.

Ramazan ayının manevi atmosferini her mahallede yaşatmak için gayret gösteren Başkan Aydın, Osmangazi ilçesinin farklı mahallelerinde vatandaşlarla iftar sofrasında buluşuyor. Emek Zekai Gümüşdiş mahallesinde gerçekleşen iftar programında bin kişilik bir sofra kuruldu ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Aydın, vatandaşlarla birlikte yemeklerin dağıtımıyla yakından ilgilendi ve iftar sonrası dualar eşliğinde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Ramazan ayının mübarek atmosferini her gün farklı bir mahallede yaşamak istediklerini belirterek, “Osmangazi ilçesinde kurulan iftar sofralarında her gün binlerce kişiyi ağırlıyoruz. Bu buluşmalarla vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların taleplerini dikkate alarak hayata geçirmek bizim için önemli” şeklinde konuştu.

Emek Zekai Gümüşdiş mahalle sakinleri, kendilerini güzel bir iftar sofrasında buluşturan Başkan Aydın’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. – BURSA

Related Posts

Eski CHP genel başkanları kim? Geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

Geçmişten bugüne CHP genel başkanlarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte, geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.