Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

Eski CHP genel başkanları kim? Geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

Geçmişten bugüne CHP genel başkanlarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte, geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.