Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur, sabah evden çıkmayınca endişeye neden oldu. Yakınları ve akrabaları, Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, evde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

İsmailağa’nın açılışına AKP’liler akın etti! Soylu o isimle yan yana oturup kime mesaj verdi?

Trabzon’un Of ilçesinde, İsmailağa Cemaati’nin düzenlediği dergah açılışına, AKP’li siyasetçiler akın etti. Uzun süredir sessizliğini koruyan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da safların en önlerinde yer aldı. Cübbeli Ahmet Hoca’yla “şeyhlik” rekabetinde olduğu bilinen Salih Topçu ile yan yana oturan Soylu’nun ne mesaj vermek istediği merak konusu oldu.

Küfürlü rakı bardağı kullanan restorana soruşturma

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kuzguncuk semtinde faaliyet gösteren bir restoranda, kadınlara yönelik hakaret içeren ifadelerin yer aldığı rakı bardaklarının servis edilmesi kamuoyunda büyük tepki topladı. Tepkiler üzerine İstanbul Valisi Davut Gül, konuyla ilgili resmi inceleme başlatıldığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!

Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Rüzgar kabusu: Kano ile gezerken açığa sürüklendiler

Balıkesir’in Erdek ilçesinde denizde kano ile gezinti yaparken rüzgarlarla açığa sürüklenen 2 kişi korku dolu anlar yaşadı. Yardıma deniz polisi yetişti.

Yargıtay verileri ortaya koydu: AKP’nin kayıpları dikkat çekti, CHP tırmanışa geçti…

Yargıtay’ın siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladığı listede; AKP son altı ayda 256 bin üye kaybı yaşarken CHP, 370 binden fazla yeni üye kazandı. Listede Yeniden Refah ve Saadet’in artışı da dikkat çekti.