Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durdu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski nedeniyle Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında uçuş güvenliğini sağlamak için hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetlerinin gerekli tedbirleri aldığı vurgulandı. Güvenlik her zaman önceliklerinin olduğu belirtildi. (DHA)

Gündemdeki Diğer Haberler

Related Posts

Erzurum’da Düzensiz Göçmen Operasyonu

Göçmen kaçakçılığına karışan 3 kişi tutuklandı, bir düzensiz göçmen yakalandı.

İngiltere Filistin’i tanıyacak: Başbakan Starmer’dan açıklama

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Filistin’i tanıma sinyali verdi. Starmer, “İsrail Gazze’deki duruma ilişkin somut adımlar atmazsa, İngiltere eylül ayında gerçekleşecek BM Genel Kurulu öncesi Filistin Devleti’ni tanıyacak” dedi.

Kim Jong-un’dan Trump’a: Nükleer statümüzü inkar etmeyin

Kuzey Kore, ABD’nin açıklamalarına sert tepki göstererek, ülkenin nükleer güç statüsünün inkâr edilmesini “kesinlikle kabul edilemez” olarak niteledi.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu Cumhuriyet’e konuştu: ‘Sandık yolunu kesmeye dair siyasal darbe’

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, belediye başkanlarının tutuklanmasını “CHP’ye yönelik toplu kuşatma” ve “siyasal darbe” olarak nitelendirerek, bunun adalet ve demokrasi mücadelesi olduğunu söyledi.

Özkök kadın futbol maçından konuyu nereye getirdi

Gazeteci Ertuğrul Özkök, İngiltere Kadın Milli Takımı’nın şampiyonluğundan konuyu ülkemizdeki kadınlara getirdi.

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı: Gazze için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı: Gazze için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın