Menajer Ayşe Barım Adliyeye Getirildi

Sanatçılara Gezi Parkı Eylemleri İçin Yönlendirme Yaptığı İddiasıyla Menajer Ayşe Barım Adliyede!

Gezi Parkı olaylarında sanatçıları eylemlere katılması için yönlendirdiği ve olayların planlayıcılarından olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Menajer Ayşe Barım, Savcılığa ifade vermek üzere adliyeye getirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, menajer Ayşe Barım hakkında son dönemde basında yer alan Gezi Parkı eylemlerine katılım iddiaları üzerine re’sen başlatılan soruşturma kapsamında, Gezi Parkı davasının firari sanığı oyuncu Mehmet Ali Alabora ile yapılan bir tape görüşmesinde, sanatçılara Gezi Parkı’nda bir bildiri yayınlanması konusunda fikir alışverişi yapıldığı tespit edilmişti.

Soruşturma kapsamında şüpheli Barım’ın Gezi Parkı davası sanıklarıyla yoğun iletişim içinde olduğu belirlenirken, Barım’ın sahibi olduğu firmaya bağlı sanatçıları Gezi Parkı olaylarına katılması için yönlendirdiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Barım’ın Savcılığa ifade vermesi bekleniyor. Yönetmen Ali Bilgin’in ise şüpheli Barım’a destek olmak üzere adliyeye geldiği görüldü. – İSTANBUL

Related Posts

Selçuk Bayraktar’ın ‘TCG Anadolu’ ve ‘Savarona’ duyurusu tepki çekti: ‘Neden Donanma Komutanı değil de özel bir şirket sahibi açıklıyor?’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TCG Anadolu’da “TEKNOFEST Mavi Vatan” kapsamında İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek geçit törenine ilişkin açıklamalarda bulundu. 30-31 Ağustos arasında Boğaz’da gerçekleşecek olan etkinliği Bayraktar’ın duyurması sosyal medyada tepki çekti.

25 milyon euro’ya giden Romulo’yu unutturdu: Janderson, Göztepe’de parlıyor

Romulo’nun 25 milyon euro karşılığında Leipzig’e transferinin ardından Göztepe’ye katılan Janderson, yıldız ismi unutturdu.

Evre Başak Clarke hayatını kaybetti

İngiltere’de yaşayan Türk sanatçı Evre Başak Clarke, metastatik bağırsak kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

Süper Lig devi vazgeçmişti, yıldız isim Samsunspor’un rakibine imzayı attı!

Panathinaikos, son olarak PSG’de forma giyen Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Müteahhit ve inşaat çalışanları deprem testi yaptı: ‘Sizce Türk müteahhitler bu testi dener mi?’ diye sordular

Müteahhit ve inşaat çalışanları 16 katlı binaya doluşup deprem testi yaptı, Sizce Türk müteahhitler bu testi dener mi? diye sordular.

Kamboçya ve Tayland arasında kritik ateşkes hamlesi

Kamboçya ile Tayland, sınır bölgelerinde son dönemde artan gerginliklerin ardından imzalanan ateşkesi uygulama konusundaki kararlılıklarını yeniden teyit etti. İki ülkenin askeri yetkilileri, Tayland’ın Sa Kaeo eyaletinde olağanüstü toplanan Bölgesel …