Marmaris’te İş Kazası: Bir İşçi İskeleden Düştü

Marmaris’te İş Kazası: İşçi İskeleden Düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kapalı çarşı yenileme çalışmaları sırasında bir binanın dış cephe sıva ve boya işlemleri yapılırken bir işçi iskeleden düşerek yaralandı.

Olay, Tepe Mahallesi 51. sokakta meydana geldi. Bilgilere göre, bir binanın dış cephesindeki sıva ve boya işlemleri sırasında D.K. isimli işçi, henüz bilinmeyen bir nedenle iskeleden düşerek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaşarak yaralı işçiye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Yapılan kontrollerde, D.K.’nın topuğunda kırık bulunduğu ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – MUĞLA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Harvardlı beslenme uzmanı açıkladı: Beyni ele geçirip daha da acıktıran 4 besin

Harvardlı beslenme uzmanı Amy Shah, yedikçe daha çok acıktıran besinleri açıkladı.

Normal Doğum Eylem Planı Toplantısı’na kadınlardan çok erkekler damga vurdu

Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği Normal Doğum Eylem Planı Toplantısı’nda erkeklerin kadınlardan katbekat daha fazla bulunması dikkat çekti.

‘Kasık bölgesinde hissedilen ağrının nedeni kalça sorunları olabilir’

Kasık bölgesinde hissedilen ağrıların, kalça eklemiyle doğrudan ilişkili olabileceğini işaret eden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Öğr. Ü. Burak Çağrı Aksu, “Kalça eklemi ağrısı sıklıkla bel ağrısıyla karıştırılabiliyor. Ancak bu bölgede özellikle aktiviteyle artan ağrılar kalça problemlerinin erken belirtisi olabilir” dedi.

Sağlık Bakanlığı: Organ bağışı yapmak daha kolay olacak

Sağlık alanında düzenlemeler içeren ‘Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasıyla birlikte organ bağışı yapmak daha kolay olacak.

Uzmanından yaz aylarında gebelere ‘sıvı tüketimi’ uyarısı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Göktuğ Alakuş, havaların mevsim normalleri üstünde seyrettiğini belirterek, hamilelere 2,5-3 litre günlük sıvı alımı önerdiklerini söyledi.

Dikkat! Sıcak hava unutkanlık ve sinirlilik sebebi olabilir

Artan sıcaklıkların yalnızca fiziksel rahatsızlıklara değil, zihinsel bütünlüğü tehdit eden dalgalanmalara da zemin hazırladığını belirten Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Umut Mert Aksoy, “Sıcak havalarda vücut, gece boyunca yeterince soğuyamadığı için uykuya dalma süresi uzar, uyku evreleri bozulur, dinlendirici derin uyku azalır. Bu durum ertesi gün sinirlilik, kaygı, konsantrasyon düşüklüğü ve unutkanlıkla kendini gösterir” dedi.