Kocaeli’nde korkutan patlama: Yaralılar var

Kocaeli Darıca’da Bir Binada Patlama Meydana Geldi

Kocaeli Darıca’da Abdi İpekçi Mahallesi’ndeki bir binada saat 19.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay sonucunda yaralılar olduğu bilgisi alınırken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler.

Yangınla mücadele ve yaralıların tahliyesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Özel’den Altaylı tepkisi… İktidara seslendi: ‘Artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Fatih Altaylı’nın “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla gözaltına alınmasına tepki göstererek, “Gazeteciden, gençlerden, milletten korkan bir iktidar var ama artık hiç kimseyi baskıyla sindiremezsiniz” dedi.

Fatih Erbakan’dan iktidara erken seçim tarihi: ‘Yapacağınız en iyi şey…’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, erken seçim için 2026 ilkbaharı tarihini vererek, “Bu millette sabır da kalmadı, metanet de kalmadı” dedi ve iktidarın ekonomi yönetimini eleştirdi.

Yasemin’in suçu neydi?

9 yaşındaki kızın canına kıyan kuzen, annesi kanserden öldüğü için dayısına kin güttüğünü ve kızını öldürmeye karar verdiğini söyledi. Yani zavallı Yasemin hiç uğruna hayattan koparılmış.

Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a teşekkür ziyareti

Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a teşekkür ziyareti

İran’ın birçok kentinde İsrail saldırıları protesto edildi

İran’ın birçok kentinde İsrail saldırıları protesto edildi

Diyanet, Kuran kursu davetini böyle yaptı: ‘Çocuklara seküler hayat tarzı dayatılıyor’

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelindeki tüm camilerde okutulan Cuma hutbesinde, çocuklara “seküler hayat tarzı”nın dayatıldığı iddia edildi.