Hırsızlık suçlamasıyla aranan şüpheli, bıçakla polislere saldırdı

Malatya’da, hırsızlık şüphelisi kendisini gözaltına almaya çalışan polislere bıçakla saldırdı. Bir polis memurunu bıçakla yaralayan şüpheli, ayağından vurularak yakalandı.

DHA’nın haberine göre, olay saat 21.00 sıralarında Bulgurlu Mahallesi’nde bulunan konteyner kentte yaşandı. Hırsızlık şüphelisi olarak aranan İsrafil K., konteyner kent içerisinden kendisini gözaltına almaya gelen polis ekiplerine yanındaki bıçakla saldırdı.

Yaşanan arbede sırasında polis memurlarından Enver D., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırı üzerine diğer polis memuru şüpheliyi tabancayla ayağından vurdu. Şüpheli takviye ekiplerin gelmesinin ardından yakalandı.

Yaralı polis memuru ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ayağından vurulan şüpheli ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli İsrafil K.’nin oturduğu konteyner içerisinde çok sayıda kesici ve delici alet bulundu.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Eskişehir-Kütahya Yolu Bakımda

Eskişehir-Kütahya yolu 5-11. kilometrelerinde bakım nedeniyle Kütahya yönü trafiğe kapalı.

Yasa Dışı Kenevir Ekimi: Zanlı Tutuklandı

Yalova’nın Armutlu ilçesinde yasa dışı kenevir eken S.D. tutuklandı, 60 kök kenevir ele geçirildi.

Keşan’da Kaza: 6 Yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Aydın’da Bıçaklı Kavga: 1 Ağır Yaralı

Aydın’da çıkan bıçaklı kavgada E.Ö. ağır yaralandı, polis şüpheliyi arıyor.

Sivasspor İran’da 4-0 Mağlup Oldu

Sivasspor, Tractor FC ile hazırlık maçında 4-0 yenilerek yeni sezon hazırlıklarına kötü başladı.

Fransa’dan Ukrayna’ya Destek Sürecek

Fransa Dışişleri Bakanı Barrot, Ukrayna’ya her alanda destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.