Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs bir istinat duvarına çarparak durabildi. Sonuç olarak kaza sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın akabinde sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılar, tedavi amacıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine nakledildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişi olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen sonuçlarının ardından taburcu edilebileceğini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Bu durum yolcuların yaralanmasına neden oldu. Neyse ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” dedi.

Related Posts

Erzurum’da Düzensiz Göçmen Operasyonu

Göçmen kaçakçılığına karışan 3 kişi tutuklandı, bir düzensiz göçmen yakalandı.

İngiltere Filistin’i tanıyacak: Başbakan Starmer’dan açıklama

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Filistin’i tanıma sinyali verdi. Starmer, “İsrail Gazze’deki duruma ilişkin somut adımlar atmazsa, İngiltere eylül ayında gerçekleşecek BM Genel Kurulu öncesi Filistin Devleti’ni tanıyacak” dedi.

Kim Jong-un’dan Trump’a: Nükleer statümüzü inkar etmeyin

Kuzey Kore, ABD’nin açıklamalarına sert tepki göstererek, ülkenin nükleer güç statüsünün inkâr edilmesini “kesinlikle kabul edilemez” olarak niteledi.

CHP Adana İl Başkanı Tanburoğlu Cumhuriyet’e konuştu: ‘Sandık yolunu kesmeye dair siyasal darbe’

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, belediye başkanlarının tutuklanmasını “CHP’ye yönelik toplu kuşatma” ve “siyasal darbe” olarak nitelendirerek, bunun adalet ve demokrasi mücadelesi olduğunu söyledi.

Özkök kadın futbol maçından konuyu nereye getirdi

Gazeteci Ertuğrul Özkök, İngiltere Kadın Milli Takımı’nın şampiyonluğundan konuyu ülkemizdeki kadınlara getirdi.

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı: Gazze için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın

Tutuklu Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne çağrı: Gazze için Meclis kararı aldığımız 10 milyonluk yardımı hızlandırın