Gözler Resmi Gazete’deydi: İşte yayınlananlar!

Bolu’daki Yangın Faciası Sonrası Görevden Almalar Gündemde

Bolu’nun Kartalkaya bölgesindeki bir otelde meydana gelen yangında hayatını kaybeden 79 kişinin ardından, olası görevden almalar konuşulmaya başlandı.

Dikkatler Resmi Gazete’ye çevrildi ancak şu an için hiçbir görevden alma gerçekleşmedi.

27 Ocak 2025 tarihli Resmi Gazete’de şu duyurular yer aldı:

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

  • Dokuz Eylül Üniversitesi Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
  • Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

YARGI BÖLÜMÜ

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI

  • Anayasa Mahkemesinin 5/12/2024 Tarihli ve E: 2024/57, K: 2024/207 Sayılı Kararı
  • Anayasa Mahkemesinin 5/12/2024 Tarihli ve E: 2024/87, K: 2024/208 Sayılı Kararı

İLÂN BÖLÜMÜ

  • Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
  • Çeşitli İlânlar
  • T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Related Posts

İsmailağa’nın açılışına AKP’liler akın etti! Soylu o isimle yan yana oturup kime mesaj verdi?

Trabzon’un Of ilçesinde, İsmailağa Cemaati’nin düzenlediği dergah açılışına, AKP’li siyasetçiler akın etti. Uzun süredir sessizliğini koruyan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da safların en önlerinde yer aldı. Cübbeli Ahmet Hoca’yla “şeyhlik” rekabetinde olduğu bilinen Salih Topçu ile yan yana oturan Soylu’nun ne mesaj vermek istediği merak konusu oldu.

Küfürlü rakı bardağı kullanan restorana soruşturma

İstanbul’un Üsküdar ilçesi Kuzguncuk semtinde faaliyet gösteren bir restoranda, kadınlara yönelik hakaret içeren ifadelerin yer aldığı rakı bardaklarının servis edilmesi kamuoyunda büyük tepki topladı. Tepkiler üzerine İstanbul Valisi Davut Gül, konuyla ilgili resmi inceleme başlatıldığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!

Ekrem İmamoğlu genel başkanlara seslendi: Hepimize görev düşüyor, Türkiye’yi bir uçuruma sürükleyen bu iktidarı değiştirmemiz gerekiyor!

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Adalet Bakanı Tunç duyurdu: Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Rüzgar kabusu: Kano ile gezerken açığa sürüklendiler

Balıkesir’in Erdek ilçesinde denizde kano ile gezinti yaparken rüzgarlarla açığa sürüklenen 2 kişi korku dolu anlar yaşadı. Yardıma deniz polisi yetişti.

Yargıtay verileri ortaya koydu: AKP’nin kayıpları dikkat çekti, CHP tırmanışa geçti…

Yargıtay’ın siyasi partilerin güncel üye sayılarını yayımladığı listede; AKP son altı ayda 256 bin üye kaybı yaşarken CHP, 370 binden fazla yeni üye kazandı. Listede Yeniden Refah ve Saadet’in artışı da dikkat çekti.