Fatih’te Minibüs Kazası: Sürücü Ağır Yaralı

Fatih’te kontrolden çıkarak çelik bariyere çarpan minibüsün sürücüsü ağır yaralandı.

Topkapı- Gaziosmanpaşa hattında çalışan Mehmet Yüksel yönetimindeki 34 M 4001 plakalı minibüs, Beylerbeyi Caddesi’nde Karagümrük istikametinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki çelik bariyere ardından karşı istikamette seyir halinde olan 34 HSE 253 plakalı otomobile çarptı.

Kazada minibüsün sürücüsü Mehmet Yüksel, aracın içerisine kadar giren bariyerin bacağına saplanması sonucu ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Kaza nedeniyle her iki istikamette de birer şerit ulaşıma kapanırken, trafik akışı polis ekiplerince kontrollü şekilde sağlandı.

Aracın kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Related Posts

Ayvalık’ta ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var

Balıkesir’de gerçekleşen zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.

Otel yangınını araştırma komisyonunda ‘vefat sayısı’ tartışması

Kartalkaya’daki otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis araştırma komisyonunda vefat eden yurttaş sayısının açıklanma saatine ilişkin tartışma yaşandı.

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

Bakanlık: Türkiye, Trablus’taki askeri gerginliğin yakından izliyor

8 bin 560 kişi gemiden indi, esnaf bayram etti

Kruvaziyer turizminin önemli noktalarından Aydın’ın Kuşadası ilçesi, 3 kruvaziyerle gelen 8 bin 560 turisti ağırladı.

Şaraa ve Trump Riyad’da görüştü

Şaraa ve Trump, Riyad’daki Körfez Ülkeleri İşbirliği Konseyi zirvesinde görüştü.

Annesini dövüp, boğan cani tutuklandı

Osmaniye’de tartıştığı annesi Nura Zemzem’i (40) dövüp, ardından da boğan Ali Mamak (21) tutuklandı.