Faiz yok, vade var: Bankalardan faizsiz kredi ve taksitli nakit avans imkanları

Bankaların 2025 Yılı Hedefleri: Yeni Müşteri Kazanımını Artırmak

Bankalar, 2025 yılında yeni müşteri kazanımını artırmak amacıyla çeşitli kampanyalar düzenliyor. Mobil uygulamalar veya dijital kanallar aracılığıyla başvuran yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Bu fırsatlardan biri de vadeye göre değişen tutarlarda, faizsiz ve taksitli nakit avans imkanlarıdır.

Tarım sektörüne yönelik kampanyalarda ise vade süreleri 60 aya kadar uzayabiliyor. Bankaların faizsiz kredi seçenekleriyle dikkat çeken kampanyaları, sınırlı bir süre için geçerli olup, başvuru koşulları her banka için farklılık gösterebiliyor.

Faizsiz Kredi ve Nakit Avans Kampanyaları

Enpara, 6 aya kadar varan vadelerle masrafsız ve faizsiz 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor.

İş Bankası, İşCep uygulaması aracılığıyla “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle yeni müşterilere, kredi kartı limitlerinin %25’i kadar ve en fazla 25.000 TL’ye kadar 2-3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

QNB Bank, 3 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans ile toplamda 75.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Garanti BBVA, mobil üzerinden yeni müşteri olanlara, 50.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi ve 25.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma imkanı sunuyor.

Akbank, mobil üzerinden yeni müşteriler için 30.000 TL’ye kadar 6 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi ve 25.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans imkanı sağlıyor.

Denizbank, MobilDeniz uygulaması aracılığıyla yeni müşterilere, 20.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz ihtiyaç kredisi ve 25.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma fırsatı tanıyor.

Related Posts

DİSK-AR: Asgari ücrete Temmuz 2025’te zam yapılmasını kaçınılmaz

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Araştırma Merkezi (DİSK-AR), Mayıs 2025’e ait “Ücret Kayıpları İzleme Raporu”nu yayımladı. Raporda, 2025’in ilk dört ayında enflasyonun emek gelirlerinde (ücret, maaş ve aylık) en az 176 milyar 600 milyon TL erittiği …

Asgari ücret 4 ayda eridi: Emekçinin cebinden 2 bin 953 TL buharlaştı!

DİSK-AR’ın yayımladığı Ücret Kayıpları İzleme Raporu’na göre, 2025’in ilk dört ayında net asgari ücret enflasyon karşısında 2 bin 953 TL değer kaybetti. Rapor, temmuzda zam yapılmasının zorunlu hale geldiğini ortaya koydu.

İsrail bu sefer sert kayaya çarptı: Ahmed Şara ‘hesap verecekler’ diyerek açık açık meydan okudu

Suriye topraklarına saldırıp, Dürziler üzerinden karışıklık çıkarmaya çalışan İsrail’e karşı net bir duruş sergileyen Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, ülke genelindeki güvenlik durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, sivillerin güvenliğini tehdit eden her türlü unsura karşı önlemlerin alınıp, gerekli tedbirlerin uygulanacağını vurguladı. Şara “Halkımız endişelenmesin. Sivillere zarar verenler, ağır bedeller ödeyecek” şeklinde konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Petrol fiyatlarındaki ılımlı seyir, sıkılaşan yurt içi finansal koşullar ve maliye politikası, dezenflasyona katkı sağlayacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Petrol fiyatlarındaki ılımlı seyir, sıkılaşan yurt içi finansal koşullar ve maliye politikası, dezenflasyona katkı sağlayacak

Nisan ayında en çok satan otomobil ve hafif ticari araç markaları belli oldu

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği, nisan ayında otomobil ve hafif ticari araç satışlarında lider markaları açıkladı.

TÜRKSAT 7A için start verildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 7A’nın üretimine yönelik hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Bakan Uraloğlu, “İlk hedefimiz Türksat 7A’nın Türksat 6A’dan çok daha gelişmiş kabiliyetlere sahip olması. Türksat 7A’nın üretimine yönelik hazırlıklar tamamlandı.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir