Eleştiri özgürlüğüne bir darbe de Osimhen’in memleketinden geldi: Papazları eleştirdi, işini kaybetti

Daddy Freeze, Sunuculuk Kariyerini Kaybetti: “Nijeryalı Papazları Eleştirmek İşimi Sonlandırdı”

Tartışmalı medya kişiliği Daddy Freeze, Leadership podcast yayınında Stephen Akintayo’ya konuk oldu ve sunuculuk kariyerinin artık sona erdiğini açıkladı. Freeze, bir dönem yılda 60 bin dolara varan gelir elde ettiği sunuculuk kariyerinin tamamen bittiğini ve bunun sebebini şu şekilde ifade etti: “Nijeryalı papazları eleştirmeye başladıktan sonra işimin yüzde yüzünü kaybettim.”

2019 yılından bu yana hiçbir organizasyonda sunuculuk yapmadığını belirten Freeze, o dönemde etkinlik başına yaklaşık 10 bin dolar kazandığını anlattı. “İki ayda bir iş alıyordum ve her biri 250 bin dolara denk geliyordu” diyen Freeze, bazı etkinliklerin afişlerinde adının görünmesiyle birlikte tepkiler nedeniyle iptal edildiğini dile getirdi.

Bir organizatörün kendisine ödeme yaptığını ancak gelen tepkiler sonucunda etkinliğin iptal edildiğini belirten Daddy Freeze, “Etkinlik duyurulduğunda kimse gelmeyeceğini söyledi. Organizatör geri arayıp parayı geri istemedi” şeklinde konuştu.

Daddy Freeze’in bu açıklamaları, Nijerya’da din adamlarının toplum üzerindeki etkisini bir kez daha gündeme taşıdı.

Related Posts

Dang hummasına karşı ittifak kuruldu

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Takeda İlaç Şirketi ve bazı sivil toplum örgütleriyle iş birliği yaparak, Güneydoğu Asya’da artış gösteren dang humması vakalarına karşı “Dang’a Karşı Birlikte” (UAD) ittifakını kurduğunu bildirdi.

CHP’li Erol’dan emekli maaşı çağrısı: Bir değil, bin ah ediyorlar

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kök maaşı 10 bin TL’nin altında kalan emekliler için zam yapılması gerektiğini belirterek, “Her görüştüğümüz emekli bir değil, bin ah ediyor” ifadesini kullandı.

Madleen gemisinde alıkonulan Türk aktivist Şuayb Ordu Almanya’ya gönderilecek

İsrail’in alıkoyduğu Madleen gemisinde yer alan Türk aktivist Şuayb Ordu, eşi Sümeyye Ordu’nun yaptığı açıklamaya göre yarın İsrail üzerinden Almanya’ya gönderilecek.

Nuray Başaran’dan CHP’nin şaibeli kurultayına dair bomba açıklama: İmamoğlu’nu sinkaflı bir küfürle odadan kovdular

Gazeteci Nuray Başaran, CHP’nin şaibeli kurultayı ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz günlerde firari Erk Acarer’in, kurultay gecesi İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu arasında geçen telefon kaydını sızdırmasıyla ‘Kılıçdaroğlu yenilgiyi kabullendi’ algısı uyandırılmaya çalışılmıştı. Konuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan deneyimli gazeteci Nuray Başaran, şaibeli kurultaydaki seçim sürecinde Kılıçdaroğlu ve partililerle birlikte aynı ortamda olduğunu söyleyerek yaşananları anlattı.

İstanbul’da su tankeri devrildi

İstanbul’da geri manevra yapan su tankerinin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Kıtanın en büyüğünde kapanma tehlikesi: 6 bin kişi işten çıkarılabilir

Avustralya’nın en büyük alüminyum fabrikası Tomago, yükselen elektrik faturaları nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Tesisin kaderi, şu anda federal ve eyalet hükümetleriyle yapılan kriz görüşmelerine bağlı.