Deniz Feneri avukatı zengin Türk kaçakçısı

Almanya’da Yargılanan Türk Avukat, Zengin Kaçakçılık Suçlamalarıyla Karşı Karşıya!

Almanya’daki Deniz Feneri davasında savunma yapan 52 yaşındaki Türk kökenli avukat Ü.K., “Zengin Türkler’i çeşitli yöntemlerle Almanya’ya kaçak getirmek” suçlamasıyla mahkeme karşısına çıktı.

Zengin Türkler, Çinliler ve Arapları Almanya’ya getirip Pirmasens Kenti’ndeki ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ne yerleştiren çete, iki erkek ve iki kadın üyeden oluşmaktadır.

20 BİN-35 BİN EURO ARASI

Türk avukatın yöneticisi olduğu şirket aracılığıyla Pirmasens’te daireler ve Saarbrücken’de ticari gayrimenkuller satın alıp kiraladığı belirtilmektedir. Daha sonra sahte iş sözleşmeleri ve şirketlerle Göçmen Büroları yanıltılmıştır. Türkiye ve diğer ülkelerden gelen zenginlere oturma izinleri sağlanmıştır. Türkiye dışında Çin, Vietnam, Irak, İran ve Sudan’dan kaçaklar getirilip aynı mahalleye yerleştirilmiştir. Türk avukatın en az 20 dava kapsamında “yasa dışı oturum alınması için danışmanlık desteği” verdiği ve her bir kişiden 20 bin ile 35 bin Euro aldığı ifade edilmiştir.

ARAPLAR TUR ATACAKTI!

Pirmasens’teki ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ tesisinin sorumlusu olan kadının 17 kaçakçılık vakasına karıştığı ve toplam vakanın 40’ı geçtiği belirtilmiştir. Polis, çeteye 2023 yılında baskın düzenleyip 91 yerde arama yapmıştır. Baskında tutuklanan Türk avukat şartlı olarak tahliye edilmiştir. Zengin Arap turistlerin ilgisini çeken küçük Pirmasens Kenti ekonomik olarak olumsuz etkilenmiştir. ‘Mutluluk Ormanı Mahallesi’ şu anda sessizliğe gömülmüştür.

Related Posts

Elon Musk hükümetteki görevinden ayrıldı

ABD Başkanı Donald Trump, iş insanı Elon Musk’ın Hükümet Verimliliği Departmanı (DOGE) ile Washington’daki eski iş yapma biçiminde “muazzam” bir değişim sağladığını belirterek, yapılan harcama kesintilerini kalıcı hale getirmeye ve israfı durdurmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Dışişleri Bakanı Fidan Ukrayna’da: İstanbul’da ateşkes görüşmeleri detayı

Bu hafta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ateşkes süreciyle ilgili görüşmeler yapmak için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitti. Ziyarette gelecek hafta taraflar arasında direkt olarak İstanbul’da yapılacak …

Trump’ın Harvard kararına mahkeme engeli

ABD’deki Boston Bölge Mahkemesi, Donald Trump yönetiminin Harvard Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilere yönelik vize programını askıya alma girişimini süresiz olarak durdurdu. Mahkemenin kararına göre, ABD yönetimi Harvard öğrencilerinin kişisel bilgilerini talep edemeyecek.

17 yaşında kendisini ‘kamu görevlisi’ olarak tanıttı: Altın, gümüş, dolar ne varsa aldı

Yalova’da telefonda kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak bir kişiyi dolandırdığı öne sürülen 17 yaşındaki A.B.B. tutuklandı.

İzmir’deki grevin ikinci gününde her yer kilitlendi

İzmir’de, Büyükşehir Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında yaşanan TİS anlaşmazlığı devam ederken, grevin ikinci gününde otobüs duraklarında yine yoğunluk oluştu.

Diyanet’e ‘uygun olmayan eserleri’ imha yetkisi… İlahiyatçılardan sert tepki: ‘Tarikat ve bazı grupları da denetleyecek mi?’

Diyanet İşleri Başkanlığı’na ilişkin düzenlemeler öngören kanun teklifi önceki gün Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Diyanet’e, özel yayınevlerinin bastığı Kur’an-ı Kerim meallerini “re’sen inceleme ve sakıncalı bulunanları imha etme” yetkisi veren kanun teklifi tepki çekti.