DEM Partili Gergerlioğlu açıkladı: ‘PKK, 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak’

Halkın Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, terör örgütü PKK’nin silah bırakma töreninin detaylarını paylaştı.

Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, sosyal medya platformunda yaptığı duyuruda “11 Temmuz Cuma günü, PKK’nin silah bırakma töreni Süleymaniye’de gerçekleşecek” bilgisini verdi.

Gergerlioğlu, “Bu, son derece kritik ve önemli bir gün olacak. Türkiye’de barış süreci devam ediyor ve umarım en iyi şekilde ilerler. 11 Temmuz’da sürecin ileri gitmesine yönelik önemli bir adım atılmış olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Related Posts

Rusya: ABD ekonomiyi siyasi silaha çevirdi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD’nin ticari ve ekonomik araçları siyasi baskı unsuru olarak kullanmaya devam ettiğini belirterek, “Bu çizgi, uluslararası ekonomik işbirliği mimarisinin bozulmasına yol açıyor.” dedi.

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

Şara ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Barrack bir araya geldi

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack ve beraberindeki heyet, Şam’a gerçekleştirdikleri ziyarette Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara ile görüştü.

Son dakika… Terör örgütü PKK cuma günü silah bırakıyor

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, terör örgütü PKK’nın 11 Temmuz’da silah bırakacağını açıkladı. Doğan, “11 Temmuz’da Süleymaniye’de olacağız” dedi.

Elon Musk’tan “Amerikan Partisi” açıklaması: Öncelik Epstein dosyalarını ifşa etmek olacak

Musk ile Trump arasında yaşanan tartışma gündeme gelmişti

Son dakika… Erdoğan’dan ‘süreç’ mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.