Başsavcı Gökçe, ‘Yılın Kareleri’ Oylamasına Katıldı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Oylamada Yerini Aldı

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gökçe, 2024 yılına damga vuran olaylara ait fotoğrafların bulunduğu “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı. Gökçe, Anadolu Ajansı (AA) muhabirleri ve foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceledi.

Oylama kategorileri arasında “Haber”, “Doğal Yaşam ve Çevre”, “Spor”, “Günlük Hayat” ve bu yıla özel olarak eklenen “Özgür Suriye” bulunmaktaydı. Gökçe, “Özgür Suriye” kategorisinde Emin Sansar’ın “Kutlamalar” fotoğrafına oy verirken, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde Lukas Kabon’un “Kurtarılan can” fotoğrafını tercih etti.

Gökçe, “Haber” kategorisinde Ali Jadallah’ın “Geriye kalan” fotoğrafına, “Günlük Hayat” kategorisinde Osmancan Gürdoğan’ın “Madenciler” fotoğrafına ve “Spor” kategorisinde Gökhan Balcı’nın “Şükür” fotoğrafına oy verdi.

Oylamanın ardından AA muhabirlerini tebrik eden Gökçe, “Anadolu Ajansı, gerçeklerin peşinde ve toplumun değerlerine önem veren bir çizgide ilerliyor. Anadolu Ajansı, milli gurur kaynağımız.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.

Avukatlarından ‘Mehmet Murat Çalık’ açıklaması: ‘Müvekkilimiz aleyhine algı operasyonu yürütülüyor’

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlarda tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi istenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın avukatları Melih Koçhan ve Cihan Ünal açıklama yaptı. Açıklamada, “Tahliye başvurumuz değerlendirilmeden yürütülen bu medya kampanyasının, yargı organları üzerinde baskı kurmaya ve süreci etkilemeye dönük olduğu açıktır” ifadesine yer verildi.

Yunanistan’da Doğu Akdeniz korkusu: Türkiye ve Libya arasındaki anlaşma panik yarattı

Türkiye ve Libya arasındaki petrol araştırma anlaşmaları, Yunanistan’da paniğe neden oldu. Yunan basını, Türkiye ve Libya arasındaki girişimlere ilişkin “Atina hükümeti için üç bariz endişe kaynağı var” ifadesini kullandı. Öte yandan Atina hükümetinin, Doğu Akdeniz’de savaş gemileri konuşlandırdığı bildirildi.

Trump’ın hayali gerçek oluyor: O adaya göz dikmişti

Donald Trump’ın ABD’ye katmak için gözünü diktiği Grönland’a dair şaşırtıcı bir hamle yapıldı. ABD’lilerin kutup hayali gerçek oluyor.

Ümit Özdağ’dan ‘orman yangınları’ tepkisi: Artık bir milli güvenlik meselesi haline geldi

Orman yangınlarına ilişkin olarak bir açıklama yapan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “İktidar her yaz yangınlara hazırlıksız yakalanıyor. Yeterli insan, uçak ve istihbarat yok. Bu sene ne yazık ki kaybedildi. Gelecek yaza çok kapsamlı bir hazırlık yapmalıyız” ifadesini kullandı.