Başkale’de akşam saatlerinde kar yağışı! Beyaza büründü

Başkale’de Ramazan Bayramının ikinci gününde vatandaşlar güne sürprizle uyandı. İlçe genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düşmesinin ardından sabaha karşı kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı, kısa sürede ilçeyi beyaza bürüdü. İlçede yağan kar, araç ve binaların çatılarını kapladı. İlkbahar mevsiminde kar sürpriziyle karşılaşan vatandaşlar, araçlarını ve evlerinin önünde biriken karları temizledi.

Başkale’de bayram gezmesi için hazırlanan çocuklar baharı beklerken kışın geri geldiğini belirterek, “Antalya’da insanların denize havuza giriyor, biz hala burada mont giyiyoruz” dediler.

Kar yağışı sonrasında çocuklar, kartopu oynadı.

Related Posts

Elon Musk hükümetteki görevinden ayrıldı

ABD Başkanı Donald Trump, iş insanı Elon Musk’ın Hükümet Verimliliği Departmanı (DOGE) ile Washington’daki eski iş yapma biçiminde “muazzam” bir değişim sağladığını belirterek, yapılan harcama kesintilerini kalıcı hale getirmeye ve israfı durdurmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Dışişleri Bakanı Fidan Ukrayna’da: İstanbul’da ateşkes görüşmeleri detayı

Bu hafta Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ateşkes süreciyle ilgili görüşmeler yapmak için Ukrayna’nın başkenti Kiev’e gitti. Ziyarette gelecek hafta taraflar arasında direkt olarak İstanbul’da yapılacak …

Trump’ın Harvard kararına mahkeme engeli

ABD’deki Boston Bölge Mahkemesi, Donald Trump yönetiminin Harvard Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilere yönelik vize programını askıya alma girişimini süresiz olarak durdurdu. Mahkemenin kararına göre, ABD yönetimi Harvard öğrencilerinin kişisel bilgilerini talep edemeyecek.

17 yaşında kendisini ‘kamu görevlisi’ olarak tanıttı: Altın, gümüş, dolar ne varsa aldı

Yalova’da telefonda kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak bir kişiyi dolandırdığı öne sürülen 17 yaşındaki A.B.B. tutuklandı.

İzmir’deki grevin ikinci gününde her yer kilitlendi

İzmir’de, Büyükşehir Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında yaşanan TİS anlaşmazlığı devam ederken, grevin ikinci gününde otobüs duraklarında yine yoğunluk oluştu.

Diyanet’e ‘uygun olmayan eserleri’ imha yetkisi… İlahiyatçılardan sert tepki: ‘Tarikat ve bazı grupları da denetleyecek mi?’

Diyanet İşleri Başkanlığı’na ilişkin düzenlemeler öngören kanun teklifi önceki gün Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Diyanet’e, özel yayınevlerinin bastığı Kur’an-ı Kerim meallerini “re’sen inceleme ve sakıncalı bulunanları imha etme” yetkisi veren kanun teklifi tepki çekti.