Adana’da Uyuşturucu Ticareti Yapan 4 Kişi Tutuklandı

Adana’nın Kozan İlçesinde Uyuşturucu Ticareti Yapan 4 Şahıs Tutuklandı

Adana’nın Kozan ilçesinde gerçekleştirilen uygulamalarda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şahıs, mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14-21 Nisan tarihleri arasında “Kozan’a Güven Uygulamaları” kapsamında 38 farklı noktada geniş çaplı denetimler gerçekleştirdi. 353 emniyet personelinin katılımıyla yapılan operasyonlarda 1 ruhsatsız tabanca ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Denetimler sırasında trafik kurallarını ihlal eden 28 motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Ayrıca 11 araç ve 1 motosiklet trafikten men edildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ise 29.53 gram uyuşturucu madde ve bin 713 uyuşturucu/uyarıcı hap ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. – ADANA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!

Maydanoz-Limon Kürü sağlığımıza zararlı mı ? Uzmanlar, maydanoz ve limon kürünün özellikle kalp sağlığı hastaları üzerinde olumsuz etkileri olduğunu bildirdi.

Çocuklarla cinsellik hangi yaşta, nasıl konuşulmalı?

Yaygın kanının aksine çocuklarla cinselliği konuşmak için ergenliği beklemeye gerek yok. Peki çocuklarla cinsellik hakkında nasıl konuşmak gerekiyor?

D vitamini deponuz boş kalmasın

D vitamini, kas ve kemiklerin dostu olarak bilinse de kalp-damar sisteminden belleğe bağışıklık sisteminden 
kanser riskini azaltmaya kadar vücuda çok yönlü fayda sağladığını vurgulayan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Osman “D vitamini eksikliği ülkemizde yaygın bir sorun. Dolayısıyla ciddiye alınmalıdır” uyarısında bulundu.

Selülit Neden Olur?

Selülit neden olur? Selülitin kaynağı nedir? Bacak, kalça ve kollarda oluşan aşırı yağ birikmesi hakkında uzmanlar önemli bilgiler verdi. 

Tavuk ve yumurtada doğru bilinen yanlışlar: Tavuklar neden 42 günde büyüyor?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Kop Bozbay, tavuk eti ve yumurtasına dair kamuoyunda sıkça dile getirilen yanlış bilgilere bilimsel açıklamalarla yanıt verdi.

İktidar sağlık sistemini öve öve bitiremiyor, yurttaş derdine çare bulamıyor: Bir ay sonraya randevu isyanı!

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, “Sağlık hizmeti konusunda dünyanın sayılı ülkelerinden biriyiz” açıklamasını yaptı. Ancak 1 ay sonraya randevu verilen yaşlı kadının videosu, Memişoğlu’nun sözleriyle çelişti. Yaşlı kadının “Ben nasıl dayanacağım. Ben ister miyim böyle olmayı” diyerek kendini yere bırakması kamuoyunun büyük tepkisine yol açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir