CHP’li Karasu’dan, AKP’li Güler’e sert yanıt: ‘Senin ucuz tehditlerin bize sökmez!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler’in CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik eleştirilerine ilişkin “Genel Başkanımıza laf atacağına, söylediklerinden az ders al da Sivas’a hizmet getir! Aynaya baksan, Sivas’a yıllardır ihanet eden beceriksizliklerinizi bir bir göreceksin” dedi.

Karasu, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler’in CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik sözlerine ilişkin açıklama yaptı.

“GENEL BAŞKANININ ADINI AĞZINA ALIRKEN BİN KEZ DÜŞÜNECEKSİN!”

Karasu, şu ifadeleri kullandı:

“Abdullah Bey, Sivas’a yeni geldin tanıma aşamasındasın! Abdullah Güler, Genel Başkanımıza laf atacağına, söylediklerinden az ders al da Sivas’a hizmet getir! Aynaya baksan, Sivas’a yıllardır ihanet eden beceriksizliklerinizi bir bir göreceksin. Adı ‘Hızlı’ kendi yavaş tren 3 saat 20 dakikada gelmiyor mu? 2 yılda iki kez rayların altı boşalmadı mı, iklim mi değişti de yeniden milyarlarca liralık ihaleye çıktınız? Bu ucuz polemikler, halkın derdine derman olmaz! CHP Genel Başkanının adını ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Senin ucuz tehditlerin bize sökmez!”

Related Posts

Togg’un yeni modeli Almanya’da test sürüşüne çıkıyor

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, bu yıl Münih’te düzenlenecek IAA Mobility 2025’te yenilikçi ürün gamını ve mobilite ekosistemini uluslararası ziyaretçilerle paylaşacak.

Selçuk Bayraktar’ın ‘TCG Anadolu’ ve ‘Savarona’ duyurusu tepki çekti: ‘Neden Donanma Komutanı değil de özel bir şirket sahibi açıklıyor?’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TCG Anadolu’da “TEKNOFEST Mavi Vatan” kapsamında İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilecek geçit törenine ilişkin açıklamalarda bulundu. 30-31 Ağustos arasında Boğaz’da gerçekleşecek olan etkinliği Bayraktar’ın duyurması sosyal medyada tepki çekti.

25 milyon euro’ya giden Romulo’yu unutturdu: Janderson, Göztepe’de parlıyor

Romulo’nun 25 milyon euro karşılığında Leipzig’e transferinin ardından Göztepe’ye katılan Janderson, yıldız ismi unutturdu.

Evre Başak Clarke hayatını kaybetti

İngiltere’de yaşayan Türk sanatçı Evre Başak Clarke, metastatik bağırsak kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi.

Süper Lig devi vazgeçmişti, yıldız isim Samsunspor’un rakibine imzayı attı!

Panathinaikos, son olarak PSG’de forma giyen Renato Sanches’i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Müteahhit ve inşaat çalışanları deprem testi yaptı: ‘Sizce Türk müteahhitler bu testi dener mi?’ diye sordular

Müteahhit ve inşaat çalışanları 16 katlı binaya doluşup deprem testi yaptı, Sizce Türk müteahhitler bu testi dener mi? diye sordular.