Çanakkale’de Sürüklenen Tekne Kurtarıldı

Çanakkale Boğazı’nda Tekne Arızası: KIYEM-1 Botu Devreye Girdi

Çanakkale Boğazı’nda meydana gelen bir olayda, sabaha karşı Kepez önlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen bir tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait ‘KIYEM-1’ hızlı tahlisiye botu tarafından yedeklenerek güvenli bir şekilde Kepez’e ulaştırıldı.

Olayın ardından tekne içerisindeki 3 kişi, acil yardım çağrısı yaparak Kıyı Emniyeti ekiplerinden yardım istedi. Hızla harekete geçen ‘KIYEM-1’ botu, tekneye ulaşarak müdahalede bulundu. 6 metre uzunluğundaki tekne, tahlisiye botu eşliğinde Kepez limanına götürülerek demirletildi.

Related Posts

Kenevirle ilgili düzenlemeyi de içeren yeni sağlık yasası Meclis’ten geçti

Meclis’ten geçen yeni düzenlemeyle, ilaçlara takip sistemi getirilmesi hedeflenirken, hekimlerin özel sağlık kuruluşları ve kurumlarında çalışma esasları düzenleniyor. Yasaya göre tıbbi kenevirden elde edilen ürünlerin ruhsatlandırma ve takip işlemleri yalnızca Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülecek, bu ürünler sadece eczanelerde reçete karşılığı sunulabilecek.

Bıçaklı Saldırı: Gece Bekçisi Yaralandı

Tekirdağ’da kimlik kontrolü yaparken bıçakla saldırıya uğrayan gece bekçisi hayati tehlikeyi atlattı.

İran ile Avrupa Ülkeleri Nükleer Görüşmelere Başlıyor

İran, İngiltere, Fransa ve Almanya arasında nükleer görüşmeler 25 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak.

Bolu’da Gölette Genç Kayıp

Mudurnu’da kaybolan genç için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı, ekipler suya düştü.

Erzurumspor FK, Rizespor’u 1-0 Yendi

Erzurumspor FK, Çaykur Rizespor ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 galip tamamladı.

Uşak’ta Orman Yangını

Uşak’ta Dağdemirler köyünde yangın çıktı, ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.