Muğla’da belediye başkanları evlendi: Yılın nikahı

Muğla’da yılın aşkı mutlu sonla tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen bir törenle evlendi.

Çift, mutlu anlarını sosyal medyadan paylaştı.

Başkan Aras, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili hemşehrilerimiz; Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailemizin huzurunda, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik. Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, sevgi ve dayanışma içinde, daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz.”

Related Posts

Kulüp başkanı, transferi “Anlaşmaya vardık” diyerek duyurdu: Galatasaray’da ayrılık!

Galatasaray’ın geride kalan sezonda kiralık olarak transfer ettiği Alvaro Morata ayrılığa hazırlanıyor.

Şantiyede toprak kaydı: 2 ölü, 2 yaralı

Uşak’ta şantiyede toprak altında kalan 2 kişi öldü, 2 kişi kurtarıldı. Olayla ilgili iş yeri sahiplerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu

Sinop’ta yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu.

Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek gözaltına alındı

Antalya’da ‘rüşvet’ soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek, yurtdışı dönüşünde gözaltına alındı.

Polisin “dur” ihtarına uymadı, pompalı tüfek ile ateş açtı

Bahçelievler’de elinde pompalı tüfek ve tabanca bulunan bir şüpheli, polisin “dur” ihtarına uymayarak silahla ateş açıp kaçtı.

Bozcaada’da Aya Paraskevi Günü ayini yapıldı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesindeki Ayazma Manastırı’nda Rumlar, Aya Paraskevi Günü nedeniyle ayin yaptı.