Aile Yılı’na özel “devlet himayesinde huzurlu aileleri” temsil eden logo tasarlandı

Aile Yılı Logo Tasarımıyla Kutlanacak!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Aile Yılı” ilanı sonrasında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, aile yapısının önemini vurgulamak için özel bir logo tasarladı. Logo, anne, baba ve üç çocuktan oluşan bir aileyi temsil ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, aile kurumunu güçlendirmek ve aile bireylerinin mutluluk ve refahını sağlamak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda 81 ilde Aile Çalıştayları düzenlenirken, ailelerin yaşadığı sorunlara destek olmak amacıyla Aile Danışmanlığı Hizmeti veriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla hayata geçirilen Aile Enstitüsü ise aile değerlerini koruma, sosyal refahı artırma ve ilgili politikaları oluşturma amacıyla çalışmalar yapacak. Logo, ailenin devlet himayesinde olduğunu ve güvenli bir yaşamı temsil ediyor.

2025 ‘Aile Yılı’ Olarak Belirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, “Güçlü toplum, güçlü ailelerle mümkündür.” diyerek, 2025’i ‘Aile Yılı’ ilan ettiklerini belirtti. Bu kapsamda aile kurumunun önemine vurgu yapmak için özel etkinlikler düzenlenecek ve logo sıkça kullanılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koordinasyonunda devletin tüm kurumlarıyla iş birliği içinde çalışmalar yürütülerek, aile yapısının korunması ve gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor. Aile Enstitüsü, bu doğrultuda veri oluşturacak araştırmalar yapacak ve politikalar geliştirecektir.

Devlet himayesinde ve ay yıldızın gölgesinde olan aile logo tasarımıyla öne çıkıyor.

Günün Öne Çıkan Haberleri

Ayşe Kulin: Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı

  1. Uzmanlar İstanbul karı için tarih verdi
  2. Türkiye’de 2024’te en çok satılan otomobil markaları belli oldu
  3. Wanda Nara barışmak istedi, Icardi reddetti
  4. Tarım Kredi’de 5,5 milyonluk vurgun
  5. 10 soruda özel okul fiyatları: Ne kadar zam gelecek, yemek ve servis ücretleri ne olacak?
  6. Ertuğrul Özkök: Orta Doğu’da dengeleri sarsacak bir fotoğraf

Related Posts

Çin’den ABD’ye sert tepki: ‘Mesnetsiz Çin casusu iddialarına karşı çıkıyoruz’

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, ABD’de 2 Çin vatandaşının tutuklanmasına ilişkin açıklama yaptı. Ning, Pekin hükümetinin vatandaşlarının hak ve menfaatlerini korunmak için gerekli önlemleri alacağını dile getirdi.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

Eski CHP genel başkanları kim? Geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

Geçmişten bugüne CHP genel başkanlarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte, geçmişten bugüne CHP genel başkanları…

TBB’den belediyelere 62 araç hibesi

Başkan Zeydan Karalar’ın konuşmasının ardından araç hibe edilen araçların temsili anahtarları belediye başkanlarına teslim edildi. Hibe edilen hizmet araçları Türkiye’nin dört bir yanına doğru yola çıktı.

Emekli Albay Orkun Özeller’den Devlet Bahçeli hakkında suç duyurusu

Emekli Albay Orkun Özeller, MHP lideri Devlet Bahçeli hakkında “Öcalan’a yönelik ‘kurucu önder’ söylemleri” nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Macaristan’daki sapkınlık yürüyüşünü AB organize etti

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, sapkın LGBT’lilerin Budapeşte’de düzenlediği gösteriyi Avrupa Birliği’nin (AB) organize ettiğini savundu. Brüksel’in kukla politikacılara emir verdiğini belirten Orban, yaşananları “iğrenç ve utanç verici” şeklinde nitelendirdi.